Terug naar vorige pagina

Jacht in problemen

NOORDWIJK 2016-07-08 Vannacht rond kwart voor één werd de KNRM Noordwijk opgeroepen voor een jacht in problemen. Het jacht lag tussen Duindamseslag en de Langervelderslag en was waarschijnlijk in een net vast komen te zitten. De bemanning van de Reddingboot Paul Johannes heeft twee opstappers over gezet op het jacht, het bleek inderdaad dat het jacht in een net vast was komen te zitten, Hierop heeft men een sleep gemaakt om het jacht weer los te krijgen uit het net. Waarna het zeiljacht weer zelfstanding verder varen. De Paul Johannes heeft de twee opstappers weer van boord opgehaald, waarna men terug kon naar het boothuis.

Foto's van op zee zijn van de KNRM Noordwijk


Datum
Tijd
Melding Inzet K.N.R.M boot
Adres Duindamseslag
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..