Terug naar vorige pagina

Persoon vermist Scheveningen

16 Juni 2016 om 22:10

Afgelopen nacht heeft KNRM Katwijk samen met de KNRM van Scheveningen en Ter Heijde gezocht naar een vermiste zwemmer. 

 

Rond twaalf uur werd er bij de meldkamer Haaglanden een melding door een strandwandelaar gedaan dat hij een manspersoon zee in zag lopen thv de wandelpier. Naast brandweer en politie werden ook de reddingboten van de drie stations gealarmeerd en de kust hulpverleningsvoertuigen. 

De vier reddingboten hebben diverse zoekslagen gemaakt tussen de wandelpier en het Zwarte pad en op het strand werd gezocht door de jeeps van de brandweer, politie en de kust hulpverleningsvoertuigen. Vanuit de lucht werd ondersteuning verleend door een politiehelikopter en de NHV Sar helikopter.

Na ongeveer twee uur gezocht te hebben werd  de zoekactie beëindigen.

Er is niemand aangetroffen. foto's en tekst Katwijk Actueel


Datum 16-06-2016
Tijd 22:10
Melding Persoon te water
Adres Boulevard
Plaats scheveningen

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..