Terug naar vorige pagina

Auto vast op het strand Katwijk

5 Nov 2015 om 18:00

KATWIJK 2015-11-05 Een ouder echtpaar uit Katwijk hadden zich een etentje bij een restaurant heel anders voorgesteld  vanavond.

Het echtpaar wilde uiteten in restaurant de Zwaan aan de Boulevard in Katwijk en besloot daarvoor nog even met de auto de afrit naar het strand op te rijden. De man die de auto bestuurde zag echter niet dat de betonnen platen waar die opreed al overliepen in het zand. De auto kwam vervolgens met de voorwielen vast te zitten in het zand en kon geen meter meer voor of achteruit.

Het echtpaar is vervolgens lopend naar de restaurant toe gegaan en hebben daar telefonisch de KNRM van Katwijk gealarmeerd. Deze hebben met behulp van het kust hulpverleningsvoertuig de auto weten los te trekken uit het zand.  De bemanning heeft de auto vervolgens netjes afgeleverd aan het echtpaar dat al heerlijk aan het genieten was van hun warme maaltijd.Een ouder echtpaar uit Katwijk hadden zich een etentje bij een restaurant heel anders voorgesteld vanavond.

Tekst en foto's Katwijk Actueel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Datum 05-11-2015
Tijd 18:00
Melding Inzet kust H.V
Adres Boulevard
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..