Terug naar vorige pagina

Brisantgranaat gevonden strand Noordwijk

5 Aug 2014 om 19:30

Vanavond is er voor de post van de Noordwijkse reddingsbrigade een Brisantgranaat gevonden. Direct is er een groot stuk strand afgezet door de politie en de reddingsbrigade. De politie heeft een bomverkenner laten komen en deze heeft dit onderzocht. Het bleek om een brisantgranaat te gaan. Daarop is ook het terras van De Zeemeeuw ontruimd, dit werd door de politie en reddingsbrigade gedaan dit werd in overleg met het personeel van de Zeemeeuw gedaan. Dit verliep geheel ordelijk. De EOD komt rond half elf en zal na verwachting het explosief mee nemen en ergens anders tot ontploffing laten brengen. De reddingsbrigade zal totdat de EOD er is het strand bewaken. Later is door de burgemeester besloten om de granaat alsnog hier te laten ontploffen.


Datum 05-08-2014
Tijd 19:30
Melding Onderzoek Technische Recherche
Adres Strandafrit 18
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..