Terug naar vorige pagina

Ongeval Tractor en auto Voorhouterweg Rijnsburg

Aan de Voorhouterweg kruising Bankijkerweg in Rijnsburg vond een flink ongeval plaats tussen een bedrijfswagen en een tractor. De tractor werd vol geramd tegen het achterwiel, deze reed op de Voorhouterweg. De bedrijfswagen kwam van de Bankijkerweg en had de tractor over het hoofd gezien. De wagen is total loss. De tractor heeft flinke schade opgelopen. De bestuurder en bijrijder zijn door de ambulancedienst nagekeken maar zijn niet vervoerd.


Datum
Tijd
Melding Ongeval
Adres Voorhouterweg
Plaats Rijnsburg

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..