Terug naar vorige pagina

Ongeval tussen scooterrijdster en fietser op de Padaxlaan in Warmond

Vanavond omstreeks half zeven werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Veerpolder in Warmond.

Uiteindelijk bleek de juiste locatie de Padoxlaan te zijn. Op de aldaar gelegen brug waren een scooterrijdster en een fietser met elkaar in aanraking gekomen tijdens het inhalen en hierop kwam de scooterrijdster met de brug railing in botsing.
De ambulancedienst heeft de vrouw welk op de scooter reed behandeld en hierna meegenomen naar het ziekenhuis zodat zij aldaar nagekeken kon worden op letsel. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht.


Datum
Tijd
Melding Ongeval scooter/fiets
Adres Padoxlaan
Plaats Warmond

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..