Terug naar vorige pagina

Ernstig ongeval tussen scooter en een voetganger op de Delfweg in Noordwijkerhout

18 Feb 2014 om 18:54

Vanavond omstreeks zeven uur worden meerdere politie en ambulance eenheden opgeroepen voor een ongeval op de Delfweg in Noordwijkerhout, ook een traumahelikopter werd gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een scooterrijder een voetganger, beide onderweg in de richting van Lisse, van achteren had aangereden. De vrouw welk te voet was is snel door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en met de ambulance naar de ambulancepost/BEUK in Noordwijk gebracht. Aldaar stond de traumahelikopter de ambulance op te wachten (zogeheten rendez-vous) en is de trauma arts gelijk begonnen met de behandeling in de ambulance op het terrein van de BEUK. Hierna is de vrouw met de ambulance, met de hoogste spoed, in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Leiden vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft het ongeval op de Delfweg nauwkeurig in kaart gebracht. De politie heeft de man, welk op de scooter reed aangehouden, de exacte reden hiervan is bij ons nog onbekend. Tijdens dit ongeval en volgend onderzoek was alleen het fietspad en tijdelijk één rijbaan afgesloten, het verkeer ondervond weinig hinder hiervan.


Datum 18-02-2014
Tijd 18:54
Melding Ongeval scooter/voetganger
Adres Delfweg
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..