Terug naar vorige pagina

Hoogte assistentie ambulance Buizerd Sassenheim

Vanavond omstreeks acht uur werden de brandweer korpsen van Sassenheim (tas) en Leiden (autoladder) opgeroepen voor een hoogte assistentie ambulance op de Buizerd in Sassenheim. Hierbij is er door de brandweer één persoon van de eerste verdieping gehaald en aan de ambulancedienst over gedragen, deze zijn met spoed naar een ziekenhuis in de regio gegaan.


Datum
Tijd
Melding Hoogteassistentie door gezondheid
Adres Buizerd
Plaats Sasseneheim

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..