Terug naar vorige pagina

Kerstbomen verkoop gestart Jeroensplein voor goede doel

29 Nov 2012 om 14:00

Wie kent hem niet? Hans Wijnands, de kerstbomenverkoper die al jaren rond de kerst een waar bos neerzet en zijn mooie bomen verkoopt.

Ook dit jaar zal hij weer de kerstbomen aan de man brengen. Ditmaal staat hij bij het gemeentehuis.
Wat voor velen wellicht onbekend is, is dat hij elk jaar een goed doel bindt aan de verkoop. Per verkochte boom gaat er € 1.= naar een goed doel.
Dit jaar heeft hij gekozen voor de Noordwijkse Reddings Brigade (NRB). De eerste bomen zijn dinsdag binnengekomen. Vanmiddag is de verkoop gestart, Burgemeester Loker was ook even aanwezig en werd gevraagd of hij de verkoop mee wilde openen voor het goede doel. Nadat het rode lint was doorgeknipt was de eerste klant al aan het zoeken naar een mooie boom. De reddingsbrigade gaat waar ze tijd hebben de bomen bezorgen.


Datum 29-11-2012
Tijd 14:00
Melding Inzet Reddingsbrigade
Adres Voorstraat
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..