Terug naar vorige pagina

Paul Somhorst Koninklijk onderscheiden Noordwijkerhout

6 Jan 2018 om 19:15

Burgemeester Goedhart heeft op zaterdagavond 6 januari een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Paul Somhorst, brandweerman van de vrijwillige brandweer Noordwijkerhout. De uitreiking van 'het lintje' vond plaats tijdens de korpsavond en nieuwjaarsreceptie in de brandweerkazerne aan de Herenweg.... Paul Somhorst, werkzaam als uitvoerder bij Dura Vermeer Groep N.V., is van juli 1997 tot december 2017 lid geweest van de vrijwillige brandweer van Noordwijkerhout. Hij is actief als manschap B en chauffeur. Sinds 2008 is hij ook voorzitter van de personeelsvereniging. Twintig jaar lang heeft hij zich voor de brandweer ingezet. Vele collega brandweerlieden hebben kunnen profiteren van zijn technisch inzicht en vakkennis. Paul Somhorst wordt gekwalificeerd als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’. Gelet op de aard, de duur en de uitstraling van zijn activiteiten is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Bron: BlikOp Noordwijkerhout
 


Datum 06-01-2018
Tijd 19:15
Melding Overige
Adres Herenweg
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..