Terug naar vorige pagina

Keukenbrand Eikenhorstlaan Lisse

10 Juli 2018 om 15:42

LISSE 2018-07-10  Dinsdagmiddag zijn brandweer, politie  en ambulance opgeroepen, nadat hevige rookontwikkeling op de bovenste verdieping van een flat aan de Eikenhorstlaan geconstateerd werd. De bewoners zelf (beiden ruim 80 jaar)waren aan het winkelen in het dorp en hoorden wel de verschillende sirenes van aanrijdende voertuigen. Thuis gekomen bleek het hun eigen appartement te zijn. De oorzaak van de rookontwikkeling was een pannetje vlees. Deze stond op het vuur en was men bij vertrek vergeten uit te zetten.
Bij het zien van alle hulpdiensten overviel de spanning de jarige bewoonster. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft haar even opgevangen om zo van de schrik te bekomen.

foto's en tekst Blik Op Lisse


Datum 10-07-2018
Tijd 15:42
Melding Binnenbrand Woning
Adres Eikenhorstlaan
Plaats Lisse

Nog meer nieuws

Vechtpartijen en twee aanhoudingen uitgaansgebied Noordwijk

NOORDWIJK  2018-07-20  In de nacht van donderdag op vrijdag waren er op de Grent in Noordwijk weer diverse vechtpartijen. Politie kwam met mee..

Middelbrand Scheepmakersdam Warmond

WARMOND 2018-07-19 Vanmorgen werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Scheepmakersdam. Diverse politie, brandweer eenheden en een ambula..

Ongeval auto en scooter Heereweg Lisse

LISSE 2018-07-18  Een scooter en een personenauto zijn woensdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Heereweg met de Kanaalstraat in Lis..

Ongeval auto fietsster Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEM 2018-07-18  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de Wasbeeklaan in Sassenheim. Hierbij is d..

Ongeval auto tegen tractor Achterweg-Zuid Lisse

LISSE 2018-07-17 Vanmiddag is een oudere man tegen een tractor gereden op de Achterweg-Zuid. De tractor was behoorlijk groot en echt niet over het hoofd..