Terug naar vorige pagina

Afscheid van politieagent Ramon

17 Mei 2018 om 15:00

Afscheid van politieagent Ramon Donderdagmiddag werd er afscheid genomen van agent Ramon. Na jaren in Noordwijk/Teylingen te hebben dienst gedraaid gaat hij politie Kennemerland aan de slag. Zijn laatste werkdag was hij aanwezig bij een grote controle in Sassenheim. Om 15.00 uur was dat klaar en werd alles opgeruimd en de dag nabesproken. Maar toen werd Ramon naar voren geroepen... Hij houdt van computerspelletjes. Hij moest in een pokemonpak geboeid instappen in een onherkenbare politiebusje onder begeleiding van meerdere motoren werd hij naar politiebureau Noordwijk gebracht waar een kleine 30 collega's hem opwachten om samen afscheidt te nemen.

 


Datum 17-05-2018
Tijd 15:00
Melding Politie inzet
Adres duinwetering 101
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Zinkende woonboot Moleneind Rijnsburg

RIJNSBURG 2018-05-26  Vanmorgen rond zeven uur werd de brandweer van Rijnsburg opgeroepen voor een melding lek / zinkende woonboot aan het Molenein..

Ongeval Northgodreef Noordwijk

NOORDWIJK 2018-05-25 Vanmorgen vond er op de Northgodreef afslag Duinwetering een ongeval plaats tussen twee auto’s. Een van de auto’s wilde..

Gebouwbrand Hyacintstraat Katwijk

KATWIJK  2018-05-23  Vanavond werden diverse hulpdiensten opgeroepen voor een woningbrand aan de Hyacintstraat in Katwijk.  De brandweer ..

Ongeval motor / fietser Westeinde Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT  2018-05-23  Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een motorrijder en een wielrenner op het Westeinde in Noord..

Ongeval Parklaan / Wethouder D. Ouwehandstraat in Katwijk

KATWIJK  2018-05-22  Rond het middag uur heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee auto's op de kruising Parklaan / Wethouder D. Ou..