Terug naar vorige pagina

Agressieve man aangehouden 's Gravendamseweg Noordwijkerhout

10 Mei 2018 om 00:30

NOORDWIJKERHOUT 2018-05-10 Vannacht is een man op een fiets een confrontatie aan gegaan met mede fietsers. Dat liep zo uit de hand dat er veel politie nodig was om de man aan te houden. De man had verdovende middelen op en was tegen de politie zeer onbeschoft. De man is geboeit in de politieauto gezet waar hij het niet mee eens was. Hij wilde met alle geweld weer uit de auto en kopte de zijruit eruit. Hij is daarna direct de auto uitgetrokken en op de grond gewerkt. Met enkele agenten werd hij in bedwang gehouden tot de komst van de ambulancedienst. De agressieve man wilde geen hulp maar na enkel spuitjes werd hij heel poeslief. Hij is geboeid met de ambulance onder begeleiding van een agent naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft twee uitgebreide verklaringen opgenomen.


Datum 10-05-2018
Tijd 00:30
Melding Aanhouding
Adres 's Gravendamseweg N443
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Zinkende woonboot Moleneind Rijnsburg

RIJNSBURG 2018-05-26  Vanmorgen rond zeven uur werd de brandweer van Rijnsburg opgeroepen voor een melding lek / zinkende woonboot aan het Molenein..

Ongeval Northgodreef Noordwijk

NOORDWIJK 2018-05-25 Vanmorgen vond er op de Northgodreef afslag Duinwetering een ongeval plaats tussen twee auto’s. Een van de auto’s wilde..

Gebouwbrand Hyacintstraat Katwijk

KATWIJK  2018-05-23  Vanavond werden diverse hulpdiensten opgeroepen voor een woningbrand aan de Hyacintstraat in Katwijk.  De brandweer ..

Ongeval motor / fietser Westeinde Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT  2018-05-23  Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een motorrijder en een wielrenner op het Westeinde in Noord..

Ongeval Parklaan / Wethouder D. Ouwehandstraat in Katwijk

KATWIJK  2018-05-22  Rond het middag uur heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee auto's op de kruising Parklaan / Wethouder D. Ou..