Terug naar vorige pagina

Ramen ingegooit diverse woningen Lisse (Kleine Engel)

13 Maart 2018 om 03:45

LISSE 2018-03-13  Omstreeks 4.00 uur ontving de politie vannacht een melding van een vernielde ruit van een huiskamer aan de Nicolaas Damesstraat in de wijk De Engel. Ter plaatse bleek deze ruit moedwillig en zonder reden vernield te zijn.

 

 

Na het opnemen van een aangifte hebben de politie  een onderzoek ingesteld in de wijk en bleken bij meerdere woningen ruiten vernield te zijn:

 

- Nicolaas Damesstraat 4x

 - Engelkade 2x

 - J.C. de Haanstraat 1x

 

Gezien het feit dat er het afgelopen jaar/jaren meerdere keren een vernieling is gepleegd bij woningen en afgelopen nacht er bij minimaal 7 verschillende woningen een ruit vernield is zijn wij als politie op zoek naar de dader(s). Helaas is het nu nog niet zover en gaan wij als politie actief aan de gang om dit op te lossen. Mocht u ook bij kunnen dragen aan het oplossen van deze vernielingen zijn wij op zoek naar u.

 

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie voor ons meld deze vernielingen en neem dan contact op met 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000


Datum 13-03-2018
Tijd 03:45
Melding Vandalisme
Adres diverse
Plaats Lisse

Nog meer nieuws

Autobrand De Waal Malefijtstraat Katwijk

KATWIJK 2018-03-20  Rond half drie vanmorgen vroeg werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een autobrand in De Waal Malefijtstraat in Katwijk..

Inbreker aangehouden Kortebachstraat/Dorpsstraat Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT  De politie heeft rond middernacht een inbreker aangehouden aan de Kortebachstraat/Dorpsstraat in Noordwijkerhout. De politie had e..

Duinbrand Sportlaan Katwijk

KATWIJK 2018-03-19  Vanmiddag werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een duinbrand aan de Sportlaan in Katwijk. Er stonden wat duindoorns in..

Ongeval auto/fietsster Duinweg/Nieuwe Zeeweg Noordwijk

NOORDWIJK  2018-03-19  Een fietsster is vanmiddag gewond geraakt tijdens een ongeval met een auto op de oversteek Nieuwe Zeeweg/Duinweg in Noo..

Autobrand Rijnsoever Katwijk

KATWIJK  2018-03-19  De brandweer van Katwijk werd vanmiddag opgeroepen voor een autobrand aan de Rijnsoever in Katwijk. Het ging om een busje..