Terug naar vorige pagina

Rookmelder zorgt voor brandweer inzet Katwijk

13 Maart 2018 om 14:00

KATWIJK 2018-03-13 Een vrijwillig brandweerman hoorde dinsdagmiddag een alarm op de Secretaris Varkevisserstraat afgaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en deed onderzoek. Het alarm kwam vanaf een woning aan de De Waal Malefijtstraat. De brandweer ging daar snel heen (straat achter de straat waar de melding werd gedaan). Bij de woning werd de deur geforceerd en bleek in de woning iets niet in orde te zijn met de melder. Er werd geen brand aangetroffen.


Datum 13-03-2018
Tijd 14:00
Melding Alarm rookmelder
Adres Secretaris Varkevisserstraat
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Autobrand De Waal Malefijtstraat Katwijk

KATWIJK 2018-03-20  Rond half drie vanmorgen vroeg werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een autobrand in De Waal Malefijtstraat in Katwijk..

Inbreker aangehouden Kortebachstraat/Dorpsstraat Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT  De politie heeft rond middernacht een inbreker aangehouden aan de Kortebachstraat/Dorpsstraat in Noordwijkerhout. De politie had e..

Duinbrand Sportlaan Katwijk

KATWIJK 2018-03-19  Vanmiddag werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een duinbrand aan de Sportlaan in Katwijk. Er stonden wat duindoorns in..

Ongeval auto/fietsster Duinweg/Nieuwe Zeeweg Noordwijk

NOORDWIJK  2018-03-19  Een fietsster is vanmiddag gewond geraakt tijdens een ongeval met een auto op de oversteek Nieuwe Zeeweg/Duinweg in Noo..

Autobrand Rijnsoever Katwijk

KATWIJK  2018-03-19  De brandweer van Katwijk werd vanmiddag opgeroepen voor een autobrand aan de Rijnsoever in Katwijk. Het ging om een busje..