Terug naar vorige pagina

Korpsavond korps Noordwijk

9 Jan 2018 om 09:00

Locoburgemeester Gerben van Duin (derde van links) bezocht begin januari de nieuwjaarsborrel van de Brandweer Noordwijk. Een feestelijke korpsavond met medailles, afscheidsspeeches en waardering voor brandweermannen die hun diploma had een behaald. Tevens werden 6 nieuwkomers in het Korps verwelkomd.

Om welke brandweermannen gaat het?

Voorste rij. Van links naar rechts: Adrie Rijnsburger (10 jaar vrijwilliger), Peter Eijzenga (ploegchef post Noordwijk), Gerben van Duin (wethouder), Rene Verweij (15 jaar vrijwilliger), Inez Terhorst (afscheid), Jan Vlieland (verhuist en gaat bij post Noordwijkerhout aan de slag), Cor Hoppers (25 jaar vrijwilliger), Roelfke Spilker (p.l.v. clustercommandant) en Edo Groenendijk (clustercommandant) Achter. Van links naar rechts: Remco Filemon (15 jaar vrijwilliger), Etienne kromhout (12.5 jaar vrijwilliger) en Cees van Duin afscheid (vanaf 2001 vrijwilliger)

Inez Terhorst blijft wel de bar doen op maandagavond. Cees van Duin blijft de muziek regelen bij korps Noordwijk.

Afgelopen jaar heeft korps Noordwijk de HV (Hulp Verleningsvoertuig 1871) moeten inleveren omdat er ook iets bezuinigd moest worden Als dank voor de vele jaren de HV te bemannen en andere korpsen op te leiden kregen ze een mooie klok aangeboden van de regio.

 


Datum 09-01-2018
Tijd 09:00
Melding Overige
Adres Duinwetering 103
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..