Reddingsbrigade

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

NRB en KRB bij grote oefening Katwijk

17 Juni 2017 om 08:00

KATWIJK 2017-06-17 Vandaag werd er op het strand en op zee een hele grote oefening gehouden met Politie Noordwijk, brandweer Katwijk, KNRM Katwijk, KNRM Noordwijk, Reddingsbrigade Noordwijk, Reddingsbrigade Katwijk, Ambulancedienst, OvD en HOvD brandweer en SAR helikopter.

bericht via politie Noordwijk Facebook:

Vanmorgen hebben collega's van ons team binnen hun neventaak van het kustdetachement politie meegedaan aan een multidisciplinaire oefening op het strand van Katwijk.

"Aan boord van het zeiljacht 'Silver Lion' was een explosie geweest, waarbij meerdere gewonden waren gevallen. Door te oefenen raken hulpdiensten getraind zodat in geval van een echte calamiteit zaken soepel verlopen.

Naast de inzet van onze collega's deden ook KNRM Noordwijk aan Zee, Katwijkse Reddingsbrigade, Noordwijkse Reddingsbrigade, Brandweer Hollands Midden - Kazerne Katwijk, RAV Hollands Midden(locatie Leiden), Nederlandse Kustwacht en NHV SAR helikopter mee.


Datum 17-06-2017
Tijd 08:00
Melding Oefening
Adres Boulevard
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..