Terug naar vorige pagina

Organisatiecomité Veiligheidsdag Noordwijk stopt

11 Jan 2017 om 10:54

Organisatiecomité Veiligheidsdag Noordwijk stopt

 

Het comité Veiligheidsdag Noordwijk stopt per januari 2017 met de organisatie van het tweejaarlijkse evenement.

De comitéleden en hun achterliggende organisaties hebben gedurende tien jaar effectief en op vrijwillige basis samengewerkt. Diverse leden zijn echter toe aan nieuwe uitdagingen en hebben aangegeven hun taak als comitélid te willen beëindigen. Dit maakt voortzetting van de huidige organisatie moeilijk, zo niet onmogelijk. Het evenement vraagt comitéleden met ervaring en daarnaast voldoende beschikbare tijd én bevlogenheid. Op dit moment is nog niet bekend of en door wie de organisatie van het evenement in 2018 voortgezet kan worden.

Het comité Veiligheidsdag Noordwijk is in 2007 tot stand gekomen met als doel een evenement op het gebied van veiligheid te organiseren voor de inwoners en bezoekers van Noordwijk. De eerste editie vond plaats in 2008. Inmiddels heeft het comité zes edities georganiseerd, waarvan de laatste op zaterdag 4 juni 2016. Gedurende de jaren is de Veiligheidsdag Noordwijk uitgegroeid tot een groot evenement met bekendheid zowel binnen als buiten Noordwijk. Aan de zesde editie werkten 180 vrijwilligers mee van circa 45 organisaties en deze dag trok ruim 10.000 bezoekers.

Voorzitter Pieter van den Brink spreekt namens het comité zijn dank uit aan alle vrijwilligers en organisaties die geheel belangeloos hebben meegewerkt aan de Veiligheidsdag Noordwijk. Dankzij deze vrijwillige inzet zijn alle edities van het evenement een groot succes geweest. Een woord van dank gaat tevens uit naar de gemeente Noordwijk voor de financiële ondersteuning die zij heeft gegeven. Zonder deze ondersteuning was de organisatie van het evenement niet mogelijk geweest. www.veiligheidsdagnoordwijk.nl


Datum 11-01-2017
Tijd 10:54
Melding Overige
Adres
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..